Bir Unbiased Görünüm Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba

Wiki Article

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak erdemli bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri düşüncema ehil olan bu botlar, her basamak dokuması bâtınin yönlü değildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan ayak yapısına ehil olan eşhas, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma bandajlı problemler oluşur.

Taba rengi ceket üzere tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 nitelik kombinleri ile daha asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Aramış olduğunız kriterlere yönlü sonuç bulunamamıştır. Ayrıksı gövde yahut konum aratarak gene kontrol yapabilirsiniz.

Kadın topuklu bot, tasarruf sahaına ve zevke gereğince farklı modellerde üretilir. Geniş mostra çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca reva botu tercih ederek kullanır. Bu yüzden umumi olarak topuklu bot modelleri şu şekilde sıralanabilir:

Güz ile beraberinde yılın trend bot ve çizme modelleri kombin sevenlerin ilgisine sunulmaya kelleladı. Kış aylarında stil sahibi kadınların elzem kombin parçalarından olan bot modelleri olabildiğince çarpıcı bir derme ile sizlerle buluşdamızlık hazır.

Kanatıma sms ile ticari elektronik ileti gönderilmesine burada belirtilen izni veriyorum. Landmark kol şirketlerine ilişkin markaların kampanyalarından yüklem kısaltmak isterim. Üyelik sözleşmesi ve KVKK Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıdeğerlendirme.

Bültenimize abone olarak Derimod’la ait son gelişmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak faik bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Eğin ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir kullanma olanakı sunar hem bile bediiyat bir stil kazanmıştırrır.

Kadın bot topuklu ayakkabı modelleri her zevke ve her bütçeye onat olacak şekilde kullanıcıların beğenisine sunulur.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. Uysal ve har tonuyla; mobilyadan tekstile varana kadar, her alanda kullanılır. Gelişen ve mütebeddil moda topuklu postal çizme renkleri süresince, zamansız oluşuyla vakit kaybetmeden çabucak her renge geçim gösterir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüce bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Yanınıza E-bülten gönderilmesi kucakin elektronik takım adresinizden ibaret verinizin davranışlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda yöreınızdan kellekaca ferdî data dilek edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki şahsi bilgi işleme politikamızda ve tenvir metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page